'Feyenoord in de markt voor absolute Keuken Kampioen Divisie-uitblinker'

'Feyenoord in de markt voor absolute Keuken Kampioen Divisie-uitblinker'

23-03-2023 10:51
66

Emil Hansson heeft zich nadrukkelijk in de kijker gespeeld. Een groot aantal buitenlandse clubs én Feyenoord zitten achter de uitblinker van Heracles Almelo aan, zo hebben ze ook bij zijn club gelezen.

Het Zweedse Sportbladet noemt Eintracht Frankfurt, 1. FC Köln, Olympique Lyon en Udinese. Ook Feyenoord zou Hansson volgen. De Zweed speelde eerder tussen 2016 en 2019 in Rotterdam. "Ik heb ook gelezen dat Feyenoord interesse zou hebben voor Hansson", reageert Nico-Jan Hoogma, technisch directeur van Heracles, tegenover TC/Tubantia.

Hoogma voegt eraan toe dat een vertrek van Hansson op dit moment 'totaal niet aan de orde' is. De Zweedse vleugelaanvaller was dit seizoen al goed voor vijftien goals en zestien assists in de Keuken Kampioen. Cijfermatig kan hij wedijveren met Lionel Messi, Kevin De Bruyne en Dusan Tadic. Zijn contract in Almelo loopt tot medio 2024, met een optie voor nog een jaar.

"Als het relevant wordt, zal ik erop ingaan", laat Hansson weten aan Sportbladet. "Op dit moment wil ik me gewoon concentreren op mijn eigen prestaties en die van het team." Wel zegt hij zich klaar te voelen voor de volgende stap. "Zowel fysiek als mentaal ben ik sterker gewordenn."