FC Emmen komt met Lukkien-statement na 'veel gesprekken met Dick'

FC Emmen komt met Lukkien-statement na 'veel gesprekken met Dick'

23-03-2023 11:04
52

Dick Lukkien maakt 'gewoon' het seizoen af bij FC Emmen. Dat maakt de Drentse eredivisionist donderdag bekend. De hoofdtrainer tekende deze week een contract voor volgend seizoen bij FC Groningen.

De overstap van Lukkien ligt gevoelig, omdat zowel FC Emmen als FC Groningen tegen degradatie strijdt. Maar na gesprekken met FC Emmen is de kou uit de lucht. "Ik ben blij met de uitkomst om met z'n allen de strijd om handhaving aan te gaan", verklaart Lukkien op de Emmen-site.

"Voor mij verandert er niks; ik geef sinds ik hier ben begonnen als trainer alles wat ik heb en dat blijf ik ook de komende maanden doen. Ik wil het seizoen goed afsluiten en samen met mijn staf, alle andere collega’s en alle supporters gaan we ons daar 100% voor inzetten."

Volgens technisch manager Mike Willems heeft Emmen de laatste dagen goed nagedacht. "We hebben veelvuldig met Dick zelf gesproken en ook met de spelersgroep en diverse stakeholders binnen en buiten de club. Na deze gesprekken hebben wij geconstateerd dat er in alle geledingen voldoende draagvlak is om met Dick het seizoen af te maken."