Ronaldo pakt nieuw record en wil twaalfde Portugese hattrick tegen dwergstaat

Ronaldo pakt nieuw record en wil twaalfde Portugese hattrick tegen dwergstaat

23-03-2023 14:00

ADVERTORIAL – Donderdagavond speelt Portugal zijn eerste wedstrijd in de EK-kwalificatiereeks. De Zuid-Europeanen doen dat tegen dwergstaat Liechtenstein. Het is een duel dat vrijwel op zeker in het voordeel van de Portugezen zal uitvallen, maar voor één iemand is vanavond een bijzondere avond: Cristiano Ronaldo kan een bijzonder record vestigen. Speel mee bij Unibet!

Mocht Ronaldo vanavond in actie komen voor Portugal, dan wordt hij alleenstaand recordinternational ter wereld. De Portugese nummer zeven evenaarde het record van 196 interlands afgelopen WK in de kwartfinale tegen Marokko, maar kan tegen Liechenstein zijn 197e wedstrijd voor Portugal spelen. Ronaldo deelde het record met Bader Al-Mutawa van Koeweit, maar zal blij zijn wanneer hij alleen in de geschiedenisboeken verdwijnt.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak €40 aan Free Bets!

Liechtenstein beeft gezien historie

Portugal, dat voetballend gezien een status van Europees topland heeft, zal een Liechtenstein met knikkende knieën treffen. De laatste keer dat de dwergstaat tegen een land met dezelfde statuur speelde eindigde in een volledige afgang. Eind 2021 werd het 9-0 voor Duitsland in een duel om de WK-kwalificatie. Dat betekent maar één ding: Portugal en Ronaldo ruiken bloed.

Ronaldo’s doelpuntenhonger nog altijd niet gestild

Dat Ronaldo er met de rem op gaat spelen is om een andere reden ook zeer onwaarschijnlijk. De aanvaller trok afgelopen winter de deur achter zich dicht bij Manchester United om in Saudi-Arabië te gaan voetballen, bij Al-Nassr. Na acht wedstrijden in het olieland staat de teller al op negen treffers. Dat is een mooi moyenne, maar nog aardiger is dat hij in die korte periode ook al twee hattricks heeft gemaakt.

De odd

Ook Unibet heeft er veel vertrouwen in dat Ronaldo tegen Liechtenstein gaat scoren. De odds voor één en twee treffers zijn respectievelijk met 1.08 en 1.45 eigenlijk niet eens benoemingswaardig, maar geeft wel aan dat het vertrouwen van de bookmaker erg groot is. Ronaldo zal op zoek gaan naar zijn twaalfde hattrick voor het Portugese nationale elftal, waar een odd van 2.50 aan gekoppeld is. Denk je dat de ervaren aanvaller er zelfs vier kan maken? Dan krijg je daar vijf keer je inzet voor terug.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.