NAC start eigen kledinglijn

NAC start eigen kledinglijn

26-02-2008 15:45

NAC maakt samen met FC Groningen en kledingfabrikant LNL Sportswear BV (LEGEA Nederland) deel uit van een nieuw op te richten Besloten Vennootschap (BV). Dit drietal is nog in gesprek met een vierde partij als deelnemer in dit nieuwe initiatief. Hét grote voordeel voor NAC is dat er geen kledingpartner meer bij betrokken is en dat in deze nieuwe opzet de merchandise opbrengsten direct naar de club vloeien.

Seizoenkaarthouders van NAC kunnen het shirt eind maart/begin april via een bestelformulier dat zij opgestuurd krijgen tegen sterk gereduceerd tarief aanschaffen. Het design van zowel het thuis- als het uittenue zal alleen op detail afwijken van het shirt zoals dit de laatste jaren wordt gedragen.

Algemeen directeur Theo Mommers is enthousiast over het samen met FC Groningen ontwikkelde nieuwe initiatief. ?NAC en FC Groningen willen innovatief en vooruitstrevend zijn. Met het in huis halen van een eigen kledinglijn hebben we nog meer direct invloed op onze eigen tenues en ? niet onbelangrijk ? genereren we direct meer inkomsten uit merchandise artikelen. Voor onze seizoenkaarthouders is het goed nieuws, omdat wij de eigen gemaakte shirts voor een mooie actieprijs kunnen aanbieden.?