Groot Engels en Spaans gerucht: 'Real wil Haaland in 2024 voor bizar bedrag kopen'

Groot Engels en Spaans gerucht: 'Real wil Haaland in 2024 voor bizar bedrag kopen'

24-03-2023 09:33
71

In Spanje en Engeland gaat er een opmerkelijk gerucht over Erling Haaland rond. Real Madrid zou de Noorse spits in 2024 naar Estadio Santiago Bernabéu willen halen, zo meldt tabloid The Daily Mail en het Madrileense AS.

Haaland is bezig aan een overtuigend eerste seizoen bij Manchester City. In de zomer van 2024 zou er echter een transferclausule actief worden in zijn contract. Real Madrid zou een bedrag tussen de 220 en 240 miljoen moeten neertellen om Haaland dan binnen te kunnen halen. De Koninklijke wil dat gaan doen, waardoor het nu bezig is aan 'Operatie Haaland'.

Real Madrid zou nu al verschillende voorbereidingen treffen, om de Haaland-strijd goed aan te kunnen gaan. Volgens AS heeft de komst van de doelpuntenmaker nu prioriteit voor de nummer twee van Spanje. Haaland moet Karim Benzema over ruim een jaar namelijk gaan opvolgen bij de club. Tegen die tijd is de Frans international namelijk 36 jaar oud.

Nu is Real van plan om zich 'in de buurt' van Haaland te gaan begeven, zodat het op pole position ligt als de strijd om zijn handtekening losbarst. Het opmerkelijke gerucht wordt echter nog niet bevestigd door grotere media in Spanje en Engeland.