51-voudig international prijst Engeland-ster: 'Hij zou 120 miljoen moeten kosten'

51-voudig international prijst Engeland-ster: 'Hij zou 120 miljoen moeten kosten'

24 maart - 10:57
19

Teddy Sheringham is een groot fan van de Engelsman Declan Rice. De middenvelder van West Ham United heeft inmiddels in inmiddels wel toe aan een stap hogerop, vertelt de oud-prof bij talkSPORT Drive.

Met zijn optredens voor West Ham United heeft Rice veel lof geoogst bij Sheringham. "Hij is bij West Ham gebleven. Hij is erg loyaal geweest, maar ik denk dat deze zomer het moment komt, waarop ze willen cashen. Ze willen die zeventig miljoen pond voor hem krijgen, zodat ze nieuwe spelers kunnen kopen." Zeventig miljoen pond is een flinke som voor de Engelse middenvelder, maar die had ook hoger kunnen uitvallen. "Als hij drie jaar op zijn contract had staan, zou je waarschijnlijk honderdtwintig miljoen pond moeten betalen, maar daar is nu geen sprake van", verkondigt Sheringham.

Sheringham geeft ook aan welke club hij uiterst geschikt vindt voor Rice. "Hij kan overal naartoe. Waar hij ook naar vertrekt, hij gaat dat team beter maken. Casemiro vult die rol in bij Manchester United, dus hebben ze Rice niet nodig. Van Arsenal zou Rice een beter team kunnen maken." Een overstap die Sheringham persoonlijk liever niet ziet gebeuren, vanwege zijn verleden als voormalig Tottenham Hotspur-speler. "Ik zeg het niet graag, maar ze zijn al goed genoeg dit seizoen. Ik wil Declan daar niet naartoe zien gaan, omdat hij er een nog beter team van zal maken. Hij kan in elk team binnenwandelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s