Slecht nieuws voor Feyenoord: Koeman bevestigt blessure Geertruida

Slecht nieuws voor Feyenoord: Koeman bevestigt blessure Geertruida

24 maart - 23:08 Laatste update: 23:12
143

Lutsharel Geertruida moest vrijdagavond bij zijn basisdebuut voor Oranje tegen Frankrijk vroegtijdig naar de kant. De 22-jarige verdediger van Feyenoord greep daarbij naar zijn hamstring. Bondscoach Ronald Koeman liet na afloop bij de NOS weten dat het er 'niet goed uitziet'.

Koeman koos ervoor om Geertruida vrijdagavond in Parijs voor de leeuwen te gooien tegen Frankrijk. Het Nederlands elftal speelde een kansloze wedstrijd en verloor uiteindelijk met 4-0, maar Geertruida kreeg tijdens de rust toch complimenten van NOS-analist Rafael van der Vaart. 

Koeman voerde in de slotfase een flink aantal wissels door, maar liet Geertruida staan. In de 87e minuut, na de afgekeurde goal van Frankrijk, ging de rechtervleugelverdediger opeens zitten. Hij verliet vervolgens het veld, waarbij hij leek te grijpen naar zijn hamstring. "Het ziet er niet goed uit. Of er nog iemand bijkomt? Dat weet ik nu niet. Het zijn zorgen voor morgen", aldus Koeman na afloop. 

Ook voor Feyenoord betekent de ogenschijnlijke blessure van Geertruida slecht nieuws. De Rotterdammers spelen komend weekend de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Een paar dagen later volgt het duel met Ajax in de KNVB Beker.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie