Pak tot 100x je inleg bij Jack's wanneer Oranje beide helften van Gibraltar wint!

Pak tot 100x je inleg bij Jack's wanneer Oranje beide helften van Gibraltar wint!

27 maart - 12:00 Laatste update: 16:17

ADVERTORIAL - Oranje vertrok vrijdagavond met de staart tussen de benen uit Parijs, maar krijgt maandag de kans zich te revancheren tegen voetbaldwerg Gibraltar. Bookmaker Jack's heeft een mooie actie staan voor dit onderonsje: pak tot 100x je inleg wanneer Oranje beide helften winnend afsluit tegen Gibraltar! Hoe de actie werkt, leggen wij hieronder uit. 

Oranje moet zich tonen na afstraffing

Het duel in Parijs zal bondscoach Ronald Koeman zo snel mogelijk willen vergeten. Vice-wereldkampioen Frankrijk was drie koppen te groot en stuurde Oranje met een 4-0 nederlaag terug naar Nederland. Gibraltar verloor diezelfde avond met 0-3 van Griekenland en mag zich maandag in Nederland melden. Bij het Nederlands elftal ontbraken zeven spelers tegen Frankrijk en het is te hopen dat enkele spelers na het weekend terugkeren.

Pak tot 100x je inleg bij Jack's wanneer Nederland beide helften wint! Wat houdt dit in? Voor deze actie moet Oranje in beide helften meer doelpunten maken dan Gibraltar. Ga naar de website van Jack's via één van de links in het artikel en maak een account aan. Stort vervolgens €20 om de x50 boost te pakken. Stort €100 en je ontvangt de x100 boost! De actie is beschikbaar voor spelers vanaf 24 jaar.

Het is belangrijk dat je de bet 'Nederland wint beide helften: ja' aanvinkt. Deze bet is te vinden onder de Wedstrijd-gebeurtenissen. Het is belangrijk dat je deze bet aanvinkt, anders treedt de boost niet in werking!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s