Van Hanegem ziet 'één van beste Feyenoord-spelers' worstelen: 'Laat het niet zien'

Van Hanegem ziet 'één van beste Feyenoord-spelers' worstelen: 'Laat het niet zien'

25 maart - 14:57
37

Willem van Hanegem hoopt dat Javairo Dilrosun meer zijn stempel gaat drukken bij Feyenoord. Volgens de Kromme is de 24-jarige vleugelaanvallers één van de beste spelers in de selectie van coach Arne Slot.

Dilrosun kwam vorige zomer over van Hertha BSC. In 35 officiële duels tekende hij voor zes goals en acht assists. De eenmalig Oranje-international is echter nog niet zeker van een basisplaats. De laatste weken krijgt Alireza Jahanbakhsh de voorkeur op rechtsbuiten.

"Dat is echt een geweldige speler, één van de beste die we hebben", zegt Van Hanegem over Dilrosun in de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad. "Elke keer hoop je, maar hij laat het maar niet zien. Iedereen ziet dat hij heel goed kan voetballen, ook al gaan er dingen mis. Je ziet het gewoon. Als hij zelf weet hoe goed hij is, komt het goed. Hij moet gewoon laten zien dat hij heel goed kan voetballen."

Volgens Van Hanegem moet Dilrosun onder meer leren om zijn momenten te kiezen. "Het gaat niet alleen om pingelen, hoewel hij de kwaliteiten heeft om twee, drie mensen uit te spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie