Vader van Feyenoord-spits Gimenez: 'Soms lastig om iemand dan te behouden'

Vader van Feyenoord-spits Gimenez: 'Soms lastig om iemand dan te behouden'

27 maart - 07:28
56

Als het aan zijn vader ligt, dan speelt Santiago Gimenez ook volgend seizoen voor Feyenoord. Christian Gimenez gaat in gesprek met de Mexicaanse tak van ESPN in op de vermeende interesse van Benfica in zijn 21-jarige zoon.

Volgens Record is Benfica-trainer Roger Schmidt gecharmeerd van Gimenez, die steeds beter zijn draai vindt bij Feyenoord. "We hebben gesproken met Dennis te Kloese", begint de vader van de Mexicaanse international. "Ik heb een uitstekende relatie met hem, hij is een fundamenteel onderdeel van het project. Op dit moment zijn we gelukkig bij Feyenoord. We tekenden een vierjarig contract bij de club en we willen dat Santiago blijft groeien als voetballer."

Gimenez senior kan niet helemaal uitsluiten dat de spits bij Feyenoord blijft. "Er kan interesse komen van clubs door de manier waarop Santiago speelt, soms kan het dan moeilijk zijn om iemand te behouden. Daarmee wil ik niet zeggen dat het gaat gebeuren, want ik benadruk dat we heel gelukkig zijn bij Feyenoord en we willen dat hij doorgaat. Maar op de zomerse transfermarkt kan van alles gebeuren. Er is nog niets concreet. We zijn heel gelukkig bij Feyenoord en zullen zien wat er in de zomer gaat gebeuren."

Gimenez scoorde dit seizoen vijftien keer en gaf drie assists in 34 officiële duels voor de Rotterdammers. Hij bleef zondagavond op de bank bij Mexico, dat het opnam tegen Jamaica (2-2). Drie dagen eerder stond de spits wel in de basis tegen Suriname (0-2 winst), maar miste hij een penalty.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie