Van Beukering bedreigt journalisten na beschuldigingen: 'Familie, pak ze aan'

Van Beukering bedreigt journalisten na beschuldigingen: 'Familie, pak ze aan'

27-03-2023 11:39 Laatste update: 12:01
141

Oud-profvoetballer Jhonny van Beukering heeft zich woest uitgelaten over de beschuldigingen aan zijn adres. De voormalige spits van onder andere Feyenoord en NEC zou verdacht worden van het runnen van een hennepkwekerij, maar hij reageert daar zelf heel erg fel op.

Volgens hem is er geen letter waar van het verhaal over de beschuldigingen. 'Ik weet zeker dat jullie mensen een hekel aan mij hebben', begint Van Beukering aan zijn betoog op Instagram na het stuk over de beschuldigingen in De Gelderlander. 'Iedereen die nog maar één stukje over mijn familie schrijft gaat met foto en al op mijn Facebook, net zo als jullie mij in de krant plaatsen. Nogmaals vieze sensatiekrant.'

Volgens de informatie van de krant zou Van Beukering terecht staan voor twee verschillende hennepkwekerijen in Klarenbeek en Deurningen. Ook zou hij iemand hebben geslagen. Van Beukering stopte in 2012 officieel in het profvoetbal, maar na 2019 hing hij ook zijn schoenen in het amateurvoetbal aan de wilgen. Hij begon later met een baan als portier bij stripclub De Nacht in Tilburg.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jhonny van Beukering (@jhonny29983)