'Nagelsmann ontvangt al bericht vanuit Engeland, coach hoopt op meer vacatures'

'Nagelsmann ontvangt al bericht vanuit Engeland, coach hoopt op meer vacatures'

28-03-2023 11:35 Laatste update: 11:37
47

Tottenham Hotspur heeft een lijntje uitgegooid naar Julian Nagelsmann, zo melden Duitse en Engelse media. De Duitser werd recent ontslagen bij Bayern München, maar wil nu nog geen knopen doorhakken over zijn toekomst.

Vorige week werd Nagelsmann de laan uitgestuurd bij Bayern, terwijl Tottenham Antonio Conte recent op straat zette. Nu waagt Spurs weer een poging voor Nagelsmann, nadat de club in het verleden ook al meermaals werd gelinkt aan de oefenmeester. Cristian Stellini, die als assistent werkte onder Conte bij verschillende clubs, maakt het seizoen nu af als hoofdcoach. Daardoor kan Tottenham al kijken naar de invulling van de trainerspositie voor volgend seizoen.

Nagelsmann wil zijn jawoord echter nog niet geven aan Tottenham. De 35-jarige trainer heeft eerst behoefte aan een break, nu hij voor het eerst in vijftien jaar tijd werkloos is. Daarnaast kunnen er bij andere grote clubs ook nog trainersvacatures ontstaan. Zo lijkt het erop dat Carlo Ancelotti na dit seizoen vertrekt bij Real Madrid.

Tottenham staat momenteel vierde in de Premier League, al kan Newcastle United over Spurs heengaan als het resultaten boekt in zijn inhaalwedstrijden. Bij Bayern was Nagelsmann nog in de race voor de landstitel, DFB Pokal en Champions League.