Braziliaanse flirts niet succesvol: 'Wil rest van mijn leven bij Real blijven'

Braziliaanse flirts niet succesvol: 'Wil rest van mijn leven bij Real blijven'

28-03-2023 13:34 Laatste update: 13:59
10

Carlo Ancelotti wil niets weten van de geruchten over zijn toekomst en maakt duidelijk bij Real Madrid te willen blijven. De Italiaan houdt zijn lippen stijf op elkaar over Brazilië, waar hij aan de slag kan als bondscoach.

Zelfs de Braziliaanse bondsvoorzitter flirtte opzichtig met Ancelotti, die de Real Madrid-supporters gerust besluit te stellen. "Ik wil bij Real Madrid blijven. Ik ben gelukkig hier. Ik heb al meerdere keren gezegd dat ik de rest van mijn leven bij Real wil blijven", verkondigt de ervaren oefenmeester bij Marca. Het is een streep door de rekening voor de Seleção, waar ook meerdere spelers al enthousiast reageerden op de mogelijke komst van Ancelotti.

Wedden

Meer odds

Het contract van Ancelotti loopt in 2024 af bij Los Blancos, waarmee hij vorig jaar onder meer de Champions League en La Liga won. Dit seizoen gaat het Real wat minder goed af. Voor de club dreigt uitschakeling in de Copa del Rey, na de 1-0 nederlaag in de heenwedstrijd tegen FC Barcelona. De Catelaanse aartsrivaal heeft in de competitie ook al een voorsprong van twaalf punten. Daarmee lijkt de titel uit zicht.

Wel is de ploeg van Ancelotti nog volop in de race in de Champions League. In de kwartfinale wacht een tweeluik met Chelsea.