Topfitte Kökçü vs. Modric: stunt in de maak tegen nummer drie van de wereld

Topfitte Kökçü vs. Modric: stunt in de maak tegen nummer drie van de wereld

28-03-2023 18:30 Laatste update: 18:34

ADVERTORIAL - Orkun Kökçü is niet meer weg te denken bij Feyenoord en de Turkse nationale ploeg. De pas 22-jarige middenvelder was zaterdag wederom van waarde voor Turkije met een fraaie treffer tegen Armenië. Dinsdag staat Kökçü tegenover Kroatië, dat in Qatar een knappe derde plek behaalde op het WK.

Turkije werd zaterdag in het duel met Armenië verrast in de openingsfase. Kökçü wist na ruim een half uur spelen echter de stand weer gelijk te trekken met een geplaatst schot. De Turken wonnen uiteindelijk het duel met Armenië en begonnen ideaal aan de EK-kwalificatie. Dinsdag staat Kroatië echter op de stoep: Luka Modric en de zijnen bereikten in 2018 nog de finale van het WK en kwamen in Qatar tot een derde plek na een zege op Marokko in de troostfinale.

Nog geen speler bij Jack's? Registreer je nu en pak €50 aan Free Bets! 

Kökçü heeft onder leiding van trainer Arne Slot zijn conditie behoorlijk verbeterd en lijkt bij vlagen onvermoeibaar. De middenvelder is inmiddels ook bij Turkije een vaste waarde en kan tegen Kroatië wederom mooie dingen laten zien. Bij Feyenoord zal met enige vrees worden gekeken naar de interlandperiode, gezien de blessures van Gernot Trauner en Lutsharel Geertruida. Kökçü lijkt echter nooit last te hebben van de vele meters die hij wekelijks aflegt. 

Bookmaker Jack's heeft fraaie odds klaarstaan voor prestaties van de middenvelder. Scoort Kökçü tegen Kroatië, net als tegen Armenië? Dan pak je zeven keer je inleg! Een assist van de middenvelder staat garant voor de odd van 8.00!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.