'Feyenoord is voor mij echt een fantastische club, een absolute droom'

'Feyenoord is voor mij echt een fantastische club, een absolute droom'

29-03-2023 14:56
35

Thomas van den Belt is in de wolken met zijn transfer naar Feyenoord. De middenvelder van PEC Zwolle wilde deze stap afgelopen winter ook al maken.

"Ik ben heel blij dat PEC Zwolle en Feyenoord tot overeenstemming zijn gekomen. Feyenoord is voor mij echt een fantastische club. Als jongen van de club heb ik de hele PEC Zwolle Voetbalacademie doorlopen en was mijn debuut het moment dat het allemaal echt begon. Daarna heb ik ook nog veel mooie momenten meegemaakt", vertelt Van den Belt via de PEC-kanalen.

"Na de degradatie, die veel pijn en verdriet heeft gedaan, ben ik dit seizoen aan een nieuw hoofdstuk begonnen bij PEC Zwolle met maar één doel: promotie en een kampioenschap. Daar zal ik alles voor blijven geven. Ik wil PEC Zwolle, de technische staf, de voetbalacademie en natuurlijk de supporters alvast bedanken voor alles. Laten we dit seizoen samen onvergetelijk maken!"

Ook via de kanalen van Feyenoord komt Van den Belt kort aan het woord. "Een transfer naar Feyenoord is voor mij een droom. Dat Feyenoord mij ook graag wil hebben en er met Zwolle uit is gekomen maakt me dan ook ontzettend trots. Ik kijk ernaar uit om me komende zomer in De Kuip te melden, maar eerst wil ik het seizoen met PEC goed afmaken. Zwolle en Feyenoord zijn allebei heel goed bezig. Hopelijk kunnen we allebei onze seizoenen onvergetelijk maken. Dat zou fantastisch zijn."