Ajax sluit nieuwe deal met Curaçao: 'Ook volgend seizoen aan bijdragen'

Ajax sluit nieuwe deal met Curaçao: 'Ook volgend seizoen aan bijdragen'

29-03-2023 15:52
83

Ajax en Curaçao gaan langer met elkaar door. Curaçao is sinds 2020 Official Partner van de Amsterdammers en het logo is zichtbaar op de mouw van het shirt tijdens Europese wedstrijden, in de Eredivisie en de KNVB Beker.

"Toen we na afloop van vorig seizoen met de selectie Curaçao bezochten, werd nog eens duidelijk hoe sterk ons partnership de afgelopen jaren is gegroeid", zegt commercieel directeur Menno Geelen via de Ajax-kanalen. "Ook hebben de spelers en staf zelf kunnen ervaren hoe mooi het eiland is en hoe gastvrij de mensen zijn. We hebben de bekendheid van Curaçao zien toenemen en het is goed om te zien dat het toerisme op Curaçao blijft groeien. We zijn blij dat we daar ook komend seizoen aan kunnen bijdragen."

Muryad de Bruin, Managing Director van Curaçao Tourist Board is blij dat er een nieuwe deal met Ajax op tafel ligt. "Toerisme is een belangrijke economische pijler voor Curaçao. We ontvangen bezoekers vanuit Europa, Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Noord-Amerika. Het grote internationale bereik van Ajax heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan de zichtbaarheid in deze markten, zeker ook door ons logo op de wedstrijdshirts bij Europese wedstrijden."

"De samenwerking zetten we met veel plezier door. Ook kijken we er naar uit om in juni weer een delegatie van Ajax op het eiland te ontvangen. Deze keer zijn het de Ajax Legends die ons mooie eiland zullen bezoeken voor een sportief programma."