Mister FC Groningen begrijpt niks van bestuur: 'Hoe het nu gaat, slaat nergens op'

Mister FC Groningen begrijpt niks van bestuur: 'Hoe het nu gaat, slaat nergens op'

29-03-2023 17:22
13

Jan van Dijk heeft zijn bedenkingen bij het besluit van FC Groningen om Dennis van de Ree voor de groep te laten tot het einde van het seizoen. Het clubicoon levert kritiek op het beleid in de Euroborg, terwijl Ruud Brood vooral twijfelt aan de Groningse selectie.

Volgens Van Dijk geeft het bestuur van De Trots van het Noorden gemengde signalen af aan Van der Ree. "De club spreekt nu het vertrouwen in de trainer uit, maar bij einde seizoen gaan ze de hele technische staf vervangen", stelt Mister FC Groningen in het Algemeen Dagblad. "Als je vindt dat Van der Ree talentvol is, dan zorg je dat hij voor de club behouden blijft. Hoe het nu gaat, slaat natuurlijk nergens op."

Brood toont meer begrip voor de Groningse keuze. "Vind ze maar eens, de trainers die de ervaring hebben om goed voor de dag te komen in de degradatiestrijd. Het lukte Sparta met Steijn, maar dat zie ik als een uitzondering", aldus de oud-trainer, die bovendien twijfelt aan de mentaliteit van een deel van de Groningen-spelers. "Een overschot aan huurlingen kan een negatieve invloed hebben. Die spelers zitten mogelijk al met hun gedachten ergens anders."