'Langer verblijf Messi bijna onhaalbaar: PSG wordt steeds pessimistischer'

'Langer verblijf Messi bijna onhaalbaar: PSG wordt steeds pessimistischer'

30-03-2023 12:47 Laatste update: 12:53
31

Paris Saint-Germain is er niet meer zo zeker van dat Lionel Messi en Sergio Ramos ook volgend seizoen in Frankrijk spelen, meldt L'Équipe. Door Financial Fair Play-regels is het voor de Parijzenaren bijna onmogelijk om de 35-jarige aanvaller te behouden.

Messi en Ramos drukken zwaar op het salarishuis van PSG. De club is met beide spelers in gesprek over een contractverlenging, maar over een nieuwe verbintenis voor de Argentijn wordt de leiding steeds pessimistischer, klinkt het. Door de Financial Fair Play is de kans groot dat PSG na dit seizoen afscheid moet nemen van zowel Messi als Ramos.

Wedden

Meer odds

Dat is in Saudi-Arabië niet onopgemerkt gebleven. Al-Hilal, de nummer vier van de Saudische competitie, wil de 37-jarige Ramos dolgraag inlijven. Het is onduidelijk of de Spanjaard daar welwillend tegenover staat. 

Mbappé
Dat PSG weinig ruimte in het salarishuis beschikbaar heeft, hangt samen met het salaris van Kylian Mbappé. Hetzelfde L'Équipe weet dat de Franse sterspeler ruim twee keer zoveel verdient dan Messi en Neymar. Na zijn contractverlenging afgelopen zomer is Mbappé een van de bestbetaalde sporters ter wereld.