'Meerdere opties voor Barça en Dest: Ajax-beul en Engelse clubs tonen interesse'

'Meerdere opties voor Barça en Dest: Ajax-beul en Engelse clubs tonen interesse'

30-03-2023 13:50
43

Sergiño Dest heeft geen toekomst bij FC Barcelona, maar de rechtsback staat wel op de radar bij meerdere clubs. Sport meldt dat verschillende Spaanse clubs hopen op een huurdeal, terwijl ook de namen van Union Berlin, West Ham United en Crystal Palace worden genoemd.

Dest is bezig aan een teleurstellend seizoen op huurbasis bij AC Milan. De Italiaanse kampioen gaat zijn optie tot koop dan ook niet lichten, terwijl Dest ook geen toekomst heeft bij Barcelona. Verschillende clubs ruiken daardoor hun kans. In Spanje willen niet bij naam genoemde clubs een huurdeal sluiten met Barça. In Duitsland zou Ajax-beul Union Berlin concreet zijn, terwijl West Ham en Crystal Palace ook kijken naar Dest.

Het is niet duidelijk welk bedrag Barcelona wil zien voor de in Nederland geboren Amerikaan. 2,5 jaar geleden kreeg Ajax nog zo'n 21 miljoen euro voor Dest, die in Catalonië nog een contract tot medio 2025 heeft. Uiteindelijk zullen Dest en zijn entourage beslissen waar hij zijn loopbaan vervolgt, zo besluit Sport.