Tete neemt gas terug na duidelijke teksten van Koeman: 'Altijd goede band gehad'

Tete neemt gas terug na duidelijke teksten van Koeman: 'Altijd goede band gehad'

30-03-2023 18:30 Laatste update: 18:33
23

Kenny Tete heeft gereageerd op de woorden van Ronald Koeman aan zijn adres. De bondscoach was niet blij met een interview dat Tete recent gaf, maar de rechtsback benadrukt dat hij prima door één deur kan met Koeman.

Vlak na een knotsgek FA Cup-duel bij Manchester United verscheen Tete voor de camera van Ziggo Sport. Enkele dagen eerder werd bekend dat hij was afgevallen voor de definitieve Oranje-selectie. "Het voelt, grof gezegd, alsof er een beetje met je balletjes wordt gespeeld", zei hij onder meer. Koeman was daar echter niet van gediend. "Als Tete op één iemand geen kritiek moet leveren, dan ben ik dat."

In gesprek met Viaplay reageert Tete koel, als hij wordt gevraagd naar de situatie. "Ik zeg niet dat wat Koeman vertelde goed of fout is. Er worden altijd dingen gezegd uit emotie, dat is helemaal niet erg. Wij zijn mensen en doen dat nu eenmaal, dat is heel mooi. Ik heb altijd een hele goede band met Koeman gehad en met heel veel plezier onder hem gewerkt. Ik heb begrepen dat hij wel wat andere jongens heeft gebeld, mij nog niet. Misschien komt dat nog, misschien ook niet. So be it."