'United laat Greenwood ondanks gesprek met Ten Hag niet terugkeren dit seizoen'

'United laat Greenwood ondanks gesprek met Ten Hag niet terugkeren dit seizoen'

30-03-2023 19:52
30

Mason Greenwood gaat dit seizoen niet meer zijn rentree maken bij Manchester United, meldt tabloid The Daily Mail. The Red Devils lijken hun interne onderzoek niet op tijd af te krijgen, waardoor Greenwood in ieder geval tot de volgende voetbaljaargang moet wachten op zijn mogelijke comeback.

Het verhaal van Greenwood is inmiddels bekend: hij werd verdacht van verkrachting en mishandeling, nadat zijn vriendin Harriet Robson een audiotape en verschillende foto's deelde. De buitenspeler werd vrijgesproken, terwijl hij en zijn vriendin nu hun eerste kind verwachten. Man United voert momenteel zelf nog een onderzoek uit naar Greenwood. Tot dat is afgerond, wordt hij sowieso nog geen onderdeel van de selectie.

Wedden

Meer odds

Nu is duidelijk dat dit onderzoek niet voor het einde van dit seizoen gereed lijkt te zijn. Zelf zou de Engels international zo snel mogelijk terug willen keren bij United, waar hij al gesprekken voerde met verschillende medewerkers, onder wie Erik ten Hag. De nummer drie van de Premier League weigert echter van gedachten te veranderen: het wil koste wat het kost eerst zijn onderzoek afronden, voordat Greenwood weer in de armen wordt gesloten.

De club denkt ook dat een terugkeer van Greenwood voor afleiding kan zorgen, terwijl Ten Hag en co. nog jagen op een plek in de top-vier, de Europa League en de FA Cup. Toch zouden sommige medewerkers in de voetbalafdeling willen dat Greenwood nu al een tweede kans krijgt.