AZ mag borst nat maken voor een uitverkocht huis door record bij Anderlecht

AZ mag borst nat maken voor een uitverkocht huis door record bij Anderlecht

30-03-2023 23:33 Laatste update: 23:35
36

Het stadion van RSC Anderlecht is zo goed als uitverkocht voor de wedstrijd tegen AZ in de kwartfinale van de Conference League. Volgens de Belgische club zijn er alleen nog wat kaarten beschikbaar voor de business seats.

Donderdag begon voor alle supporters van Anderlecht de kaartverkoop voor het thuisduel tegen AZ. Uiteindelijk vlogen de kaarten in minder dan twee uur de deur uit. 'Een record', aldus de Belgische tegenstander van de Alkmaarders. Wie alsnog de kwartfinale in het Lotto Stadion in Brussel wil bijwonen, zal nog even diep in de buidel moeten tasten, want er zijn nog een paar business seats beschikbaar. Het prijskaartje? 150 euro.

De heenwedstrijd tussen Anderlecht en AZ staat gepland op 13 april, een week later is de return in Alkmaar. De ploeg die uiteindelijk deze kwartfinale weet door te komen neemt het in de halve eindstrijd op tegen KAA Gent of West Ham United. AZ schakelde in de achtste finales op knappe wijze SS Lazio uit, Anderlecht rekende over twee duels af met Villarreal. De Nederlandse doelman Bart Verbruggen was in die laatste wedstrijd de absolute uitblinker.