'Liverpool gooit middenveld om: Reds bereid om gigantisch verlies te incasseren'

'Liverpool gooit middenveld om: Reds bereid om gigantisch verlies te incasseren'

30-03-2023 23:49 Laatste update: 23:50
28

Naby Keita en Alex Oxlade-Chamberlain mogen deze zomer gratis vertrekken bij Liverpool. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Het duo heeft nog een contract tot aankomende zomer en The Reds hebben ook al twee vervangers op het oog.

Mochten Keita en Oxlade-Chamberlain gratis de deur uitlopen, dan maakt Liverpool wel een gigantisch verlies op de twee spelers. Keita werd in de zomer van 2018 voor zestig miljoen euro overgenomen van RB Leipzig. Oxlade-Chamberlain kwam een jaar eerder over van Arsenal voor 37 miljoen euro. Beide heren wisten nooit een basisplek te veroveren in het elftal van trainer Jürgen Klopp.

Ter vervanging van de vertrekkende middenvelders mikt Liverpool op twee spelers uit de Premier League. Matheus Nunes (Wolverhampton Wanderers) staat al lange tijd hoog op het lijstje van de clubleiding, maar ook Mason Mount (Chelsea) is met stip binnen gekomen. Het is nog niet zeker of Liverpool specifiek voor deze twee wil gaan, aangezien de club nog een aantal middenvelders volgt.