Feyenoord kan grote stap zetten in stadsderby: 100x je inleg bij zege op Sparta!

Feyenoord kan grote stap zetten in stadsderby: 100x je inleg bij zege op Sparta!

2 april - 13:00 Laatste update: 12:45

ADVERTORIAL - Met nog acht wedstrijden te gaan in de Eredivisie heeft Feyenoord de zaken bijzonder goed voor elkaar. De voorsprong op de concurrentie bedraagt zes punten en zondag kunnen de Rotterdammers een grote stap zetten richting de landstitel, op bezoek bij Sparta in de stadsderby. Wint Feyenoord op bezoek bij Sparta? Bij bookmaker Jack's kun je dan tot 100x je inleg pakken! Hoe de actie werkt, is hieronder te lezen.

Hoe werkt de actie van Jack's?

Ga naar de website van Jack's via één van deze links en registreer je bij de bookmaker. Na het verifiëren van het account zijn er twee opties om de boost bij Sparta - Feyenoord te ontvangen. Bij een storting van €20 ontvang je een x50 boost, bij een storting van €100 verschijnt de x100 boost op je account.

Na het ontvangen van de boost ga je naar de wedstrijd Sparta - Feyenoord en plaats je de bet 'Reguliere speeltijd: Feyenoord'. Na het plaatsen van de bet verschijnt de boost in je betslip en kun je deze aanvinken. Let op: het is belangrijk dat je specifiek voor deze bet kiest, anders treedt de boost niet in werking. Spelers van 24 jaar en ouder komen in aanmerking voor de boost.

De maximale inzet voor de bet bedraagt €1, waarmee je in totaal dus €100 kan verdienen! Minder inzetten is ook altijd mogelijk. Houdt Feyenoord een ruime voorsprong op de concurrentie met een zege op Sparta? Dan pak je tot 100 euro! Laat Feyenoord punten liggen en wordt het weer bloedspannend in de Eredivisie? Dan verlies je maximaal één euro. 

Al speler bij Jack's? Niet getreurd! Bij onze bettingpartner kan je elke week vier Profit Boosts vrijspelen voor de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Hoe dat precies werkt, is te lezen in de Lees Meer-blokken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s