Goede Manchester-herinneringen voor Gakpo: Liverpool hoopt wéér op zijn schoten

Goede Manchester-herinneringen voor Gakpo: Liverpool hoopt wéér op zijn schoten

01-04-2023 09:00

ADVERTORIAL – Vanmiddag staat de Premier League-kraker, die eigenlijk geen kraker is, tussen Manchester City en Liverpool op het programma. The Citizens willen zicht blijven houden op koploper Arsenal, terwijl The Reds er alles aan doen om überhaupt Champions League-voetbal te halen. In deze vooruitblik op Unibet speciale aandacht voor Cody Gakpo, die veel blijkt te schieten.

Goede herinneringen voor Gakpo aan spelen tegen een club uit Manchester

Een kleine maand geleden trok Liverpool nog met Gakpo ten strijd tegen Manchester United. De Oranje-international begon in de basis en beleefde zijn echte doorbraak. Gakpo opende de score en wist niet veel later zelfs zijn tweede tegen de touwen te schieten. Het werd uiteindelijk 7-0 voor The Reds, waardoor het vertrouwen op Anfield flink steeg. De weken erna brokkelde dit weer af, maar voor Gakpo in het bijzonder lijkt dit niet zo te zijn.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak €40 aan Free Bets!

Gakpo schiet graag

Een blik op de statistieken verraadt dat Gakpo graag het doel van zijn opponenten onder vuur neemt. De voormalig aanvaller van PSV schiet gemiddeld zo’n 2.2 keer in de wedstrijd. Met name tegen Manchester United en Chelsea vielen zijn schoten op: tegen The Mancunians schoot hij drie keer, terwijl The Blues liefst zeven keer moesten vrezen voor een schot van zijn voet.

De odd

Ook Unibet speelt in op de prestaties van Gakpo tegen club uit de traditionele Engelse top-zes. Voor twee schoten van Gakpo krijg je liefst 2.04 keer je inzet. Denk je dat de aanvaller het net weet te vinden? Dan staat daar een verhoogde odd van 5.75 tegenover.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust