FC Barcelona wil 'Last Dance' met Messi: 'Hopelijk gaat het gebeuren'

FC Barcelona wil 'Last Dance' met Messi: 'Hopelijk gaat het gebeuren'

31-03-2023 16:31
55

Xavi hoopt vurig op een terugkeer van Lionel Messi bij FC Barcelona. Dat ligt echter niet in zijn handen, maar in de handen van het bestuur en vooral in dat van Messi zelf.

Eigenlijk wil Xavi er niet te veel woorden aan vuilmaken, maar hij kan er niet omheen nadat voorzitter Rafa Yuste flirtte met Messi. "We zijn vrienden en spreken vaak met elkaar, maar dit is niet het moment. Niet voor Leo, de club en voor het team. Ik spreek vaak, maar dit is niet het moment. Noch voor de club, noch voor het team. Hopelijk gaat het gebeuren, dat zou ik graag willen. Hij is de beste speler in de geschiedenis van de club."" 

"Natuurlijk ben ik verliefd op Leo. De fans zijn enthousiast over een laatste Last Dance zoals met Michael Jordan", doelt Xavi op de Netflix-documentaire. "Het belangrijkste is dat mensen enthousiast worden en ik snap dat ze dat worden. Het hangt niet van mij af, maar meer van wat Leo wil."

"Hij heeft alles gewonnen in het voetbal en zijn geluk hangt van hem af. Als hij terug wil komen en de wil heeft, zullen we erover praten, maar we hebben er niet veel over gesproken. Als hij terug wil komen, ben ik heel blij.