AZ krijgt reactie van KNVB: 'Willen de lucht zo snel mogelijk klaren'

AZ krijgt reactie van KNVB: 'Willen de lucht zo snel mogelijk klaren'

31-03-2023 17:32 Laatste update: 18:32
143

AZ heeft inmiddels reactie gehad van de KNVB op de brief die gericht was aan de voetbalbond. De club uit Alkmaar beschuldigde de KNVB van 'vriendjespolitiek'.

De KNVB heeft inmiddels gereageerd op de brief van AZ. "We hebben AZ bovendien uitgenodigd voor een gesprek, omdat we graag zo snel mogelijk de lucht willen klaren", laat een woordvoerder van de KNVB weten. "In principe reageren we niet inhoudelijk via de media op briefwisselingen met onze leden, dus dat doen we nu ook niet. De brief van AZ hebben we ontvangen en besproken. AZ heeft ons gevraagd om schriftelijk te reageren en dat hebben we inmiddels gedaan."

AZ heeft de reactie van de KNVB op onze brief ontvangen. We gaan de antwoorden bestuderen en zullen daarna reageren. Een ding dat opvalt is dat er geen reactie is gekomen op ons verzoek om een (onafhankelijk) feitenonderzoek. Daar heeft AZ nog opvolging om gevraagd bij de KNVB.

Reactie AZ
'AZ heeft de reactie van de KNVB op onze brief ontvangen. We gaan de antwoorden bestuderen en zullen daarna reageren. Een ding dat opvalt is dat er geen reactie is gekomen op ons verzoek om een (onafhankelijk) feitenonderzoek. Daar heeft AZ nog opvolging om gevraagd bij de KNVB', zo klinkt het.