'Antwerp legt Van Bommel niets in de weg als grotere club zich meldt'

'Antwerp legt Van Bommel niets in de weg als grotere club zich meldt'

31-03-2023 18:23
21

Royal Antwerp FC lijkt steeds beter op gang te komen en doet nog steeds volop mee met de titel en hoofdtrainer Mark van Bommel krijgt daar veel complimenten voor. Bij Antwerp is men dan ook tevreden over Van Bommel, al is het nog maar de vraag of hij ook zal blijven.

Na een lastig begin, met onder andere ook de uitschakeling in Europa, waren er bij Antwerp nog twijfels over de coach. Die zijn inmiddels helemaal weggevaagd en bij The Great Old is iedereen overtuigd van de Nederlander. De resultaten zijn steeds beter, maar dat kan ook een vertrek van Van Bommel inluiden.

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans namelijk bestaande dat Van Bommel in de toekomst no andere oorden opzoekt. Binnen de bestuurskamer weet men dat Van Bommel bijzonder ambitieus is en dat de samenwerking dan ook 'van korte duur' kan zijn.

De coach, die nog een contract tot medio 2024 heeft bij de club, wordt echter niets in de weg gelegd. Als een grotere club zich aanbiedt voor Van Bommel, zal men de Nederlander niets in de weg leggen. 'Net omdat Mark een structuur en een welbepaalde mentaliteit in deze club installeert, zal Antwerp in de toekomst een afscheidnemende trainer makkelijker kunnen opvangen', klinkt het bij Antwerp.