Harde kern Ajax roept om terugkeer Overmars: 'Het heeft nu lang genoeg geduurd'

Harde kern Ajax roept om terugkeer Overmars: 'Het heeft nu lang genoeg geduurd'

31 maart - 20:11 Laatste update: 20:23
145

De harde kern van Ajax heeft in een statement duidelijk gemaakt dat het Marc Overmars wil zien terugkeren bij Ajax. Nadat vrijdag bekend werd dat Julian Ward niet meer naar Amsterdam komt, was voor de F-Side de maat vol.

Edwin van der Sar maakte begin februari bij het Ziggo Sport-programma Rondo bekend dat Ajax eind maart een nieuwe directeur voetbalzaken zou gaan presenteren. Lange tijd leek dat Ward te gaan worden, totdat De Telegraaf vrijdagochtend bekendmaakte dat dat van de baan is.

De harde kern is er klaar mee en steekt dat niet onder stoelen of banken. 'Het heeft nu lang genoeg geduurd! Wij willen Marc Overmars terug!', zo is te lezen op Twitter. Het verzoek is controversieel, aangezien Overmars, tegenwoordig werkzaam bij Royal Antwerp FC, wegens grensoverschrijdend gedrag moest vertrekken bij Ajax. 

Inmiddels zouden de Amsterdammers overgeschakeld zijn naar de Duitser Sven Mislintat. Die onderhandelingen zouden zelfs al in de afrondende fase zijn, zo meldde de Duitse tak van Sky Sport vrijdagavond.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie