'Feyenoord komt weer uit bij FC Twente voor oplossing keeperskwestie'

'Feyenoord komt weer uit bij FC Twente voor oplossing keeperskwestie'

01-04-2023 10:40 Laatste update: 11:58
240

De clubleiding van Feyenoord is erg gecharmeerd geraakt van FC Twente-doelman Lars Unnerstall. Dat wordt besproken in de podcast Studio 1908. Of het van een daadwerkelijke transfer gaat komen valt nog te zien, aangezien Feyenoord en FC Twente niet de beste onderhandelingspartners zijn gebleken.

"Feyenoord heeft dus drie keepers die uit hun contract lopen", luidt de analyse over de keeperskwestie in Rotterdam. "Ze kunnen natuurlijk een heel eenvoudig pad kiezen: Justin Bijlow behouden, Thijs Jansen terug laten keren als tweede of misschien derde keeper en de koopoptie van Timon Wellenreuther triggeren." 

Wedden

Meer odds

Vooral Arne Slot zou erg gecharmeerd zijn van de doelman. "Slot heeft ook zo zijn wensen. Een van de wensen van Slot is Lars Unnerstall van FC Twente. Dat is wel echt een beetje moeilijk. Hij ligt tot 2025 onder contract in Enschede. Hij kan ook makkelijk naar onderkant of zelfs midden Bundesliga kunnen gaan en daar basiskeeper worden. Feyenoord volgt de keeper, maar het is nog niet concreet."

Feyenoord en FC Twente zijn het laatste jaar nog niet de beste onderhandelingspartners gebleken. De Rotterdammers wilden afgelopen zomer en winter Ramiz Zerrouki naar de Kuip halen, maar de Tukkers stelden zich erg taai op in de onderhandelingen.