'Slecht nieuws voor Wijnaldum bij AS Roma, Mourinho geeft intern advies'

'Slecht nieuws voor Wijnaldum bij AS Roma, Mourinho geeft intern advies'

01-04-2023 12:13
106

De kans is groot dat Georginio Wijnaldum bezig is aan zijn laatste maanden bij AS Roma. Volgens La Gazzetta dello Sport zijn de Romeinen niet van plan de koopoptie in het huurcontract met Paris Saint-Germain te lichten.

Mede door een zware blessure komt Wijnaldum nog niet uit de verf bij Roma. Sinds zijn rentree heeft de middenvelder tien wedstrijden gespeeld, waarin hij trainer José Mourinho en de clubleiding nog niet heeft weten te overtuigen. Naar verluidt krijgt Wijnaldum nog twee maanden de tijd om dat wel te doen. Lukt dat niet, dan zal Roma de koopoptie niet lichten en keert de middenvelder terug naar PSG.

De beleidsbepalers zouden van mening zijn dat het salaris van Wijnaldum niet strookt met diens kwaliteiten. Ook zijn I Giallorossi er niet happig op om een transfersom over te maken naar Parijs. Mourinho heeft intern al aangegeven dat hij niet dermate gecharmeerd van de Nederlander is om hem definitief in te lijven, klinkt het.

Mourinho is in overleg met het bestuur de zoektocht naar een opvolger al gestart. Davide Frattesi, middenvelder van Sassuolo, staat hoog op het lijstje bij Roma.