The Sun: 'jackpot' voor Ten Hag na briljant debuutseizoen bij Manchester United

The Sun: 'jackpot' voor Ten Hag na briljant debuutseizoen bij Manchester United

2 april - 10:32
32

Erik ten Hag zit bijzonder stevig in het zadel bij Manchester United. De Nederlandse manager kan deze zomer zelfs al een nieuw megacontract tekenen op Old Trafford, zo meldt The Sun.

Ten Hag kwam vorige zomer over van Ajax en tekende toen tot medio 2025. The Mancunians willen die verbintenis nu met liefst drie jaar verlengen, tot medio 2028. Dat legt de Tukker geen windeieren. De Britse boulevardkrant rept over een 'jackpot van twaalf miljoen pond', omgerekend zo'n 13,5 miljoen euro, na een 'briljant eerste seizoen'. Hij zou daarmee bijna 3,5 miljoen euro meer gaan verdienen per jaar. 

Volgens The Sun is Manchester United zo overtuigd van Ten Hag dat de overnameperikelen van geen enkele invloed zijn. De ex-coach van Go Ahead Eagles, FC Utrecht en Ajax zou de samenwerking ook graag verlengen. Dat hij aanvankelijk 'slechts' voor drie jaar tekende kwam met name doordat United niet opnieuw zijn vingers wilde branden. Zijn voorgangers kregen langdurige verbintenissen, maar konden stuk voor stuk niet aan de verwachtingen voldoen.

Ten Hag maakt beduidend meer indruk en onder meer Sir Alex Ferguson zou een bewonderaar zijn. Manchester United won dit seizoen al de League Cup, is hard op weg naar een plek in de top-vier van de Premier League, staat in de kwartfinale van de Europa League en in de halve finale van de FA Cup.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie