Antwerp-spelers idolaat van coach Van Bommel: 'Daar wil je mee werken'

Antwerp-spelers idolaat van coach Van Bommel: 'Daar wil je mee werken'

6 april - 23:16
16

Mark van Bommel is met Royal Antwerp FC bezig aan een sterk seizoen en strijdt nog steeds mee voor de titel. Daarnaast volgt eind deze maand ook nog de bekerfinale tegen KV Mechelen. Van Bommel maakt daarmee niet alleen indruk op de fans, ook de spelers lopen met de trainer weg.

Van Bommel wist na een begin met ups en downs Antwerp toch helemaal naar zijn hand te zetten en boekt heel wat goede resultaten met The Great Old. Zijn spelers kunnen dan ook niet stoppen met positieve woorden over de Nederlander. "Ik merkte direct dat het een persoon is waar je echt mee wilt werken", zegt Mandela Keita bij Antwerp Antwoord. "Iemand die persoonlijk ook met je wil werken en veel aandacht aan je besteedt. Vooral voor ons als middenvelders: iedereen weet wie Mark van Bommel was als speler en persoon. Zeker top", klinkt het.

Eén van de jongens die kon profiteren van de komst van Van Bommel is Arthur Vermeeren. Het achttienjarige talent werd gelanceerd door de trainer en is nu een belangrijke pion op het middenveld. "De kleine details die de coach kan meegeven, omdat hij op dezelfde positie heeft gespeeld, kunnen soms het verschil maken. Zeker als jonge gast kan het je spel helpen om de stap te zetten naar een hoger niveau. Dat is wel handig geweest", zegt Vermeeren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s