Ware doelpuntenregen in Oss, Van den Belt goud waard voor koploper PEC

Ware doelpuntenregen in Oss, Van den Belt goud waard voor koploper PEC

14 april - 22:37
13

Thomas van den Belt was zijn gewicht vrijdagavond in goud waard voor PEC Zwolle. De middenvelder die aan het eind van dit seizoen vertrekt, loodste zijn ploeg met twee goals langs Telstar. Ook Heracles Almelo pakte de nodige overwinning.

PEC Zwolle - Telstar: 2-0

Het was een moeilijke wedstrijd voor de koploper van de Keuken Kampioen Divisie, maar uiteindelijk werd er wel gewonnen van Telstar. De club heeft dit weekend al kans dat de promotie een feit kan worden, maar dan mag het ook Thomas van den Belt hartelijk bedanken. De middenvelder vertrekt aan het eind van dit seizoen naar Feyenoord, maar vrijdagavond was hij heel belangrijk met twee goals bij de winst van PEC Zwolle.

Heracles Almelo - Roda JC: 1-0

Heracles Almelo had het vrijdagavond nog een stuk zwaarder dan de concurrenten uit Zwolle. De nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie had een eigen goal van Guus Joppen nodig om uiteindelijk de winst veilig te stellen. Het gat met koploper PEC Zwolle blijft daardoor beperkt tot een vijftal punten.

TOP Oss - De Graafschap: 3-3

In Oss vond zich vrijdag een ware doelpuntenregen plaats tijdens het duel tussen TOP Oss en De Graafschap. Al vroeg in de wedstrijd werden de 1-0 en de 1-1 gescoord, maar daarna duurde het lang voordat er nog meer goals kwamen. Uiteindelijk scoorde Mees Kaandorp in minuut 77 de bevrijdende 3-3 voor de bezoekers en bepaalde hij daarmee ook de eindstand.

Overige uitslagen:

NAC - Willem II: gestaakt bij 0-1

FC Den Bosch - Helmond Sport: 1-2

VVV Venlo - FC Eindhoven: 2-2

MVV - FC Dordrecht: 2-1

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s