'FC Twente-huurling wil terug naar Ajax, ook belangstelling uit Duitsland'

'FC Twente-huurling wil terug naar Ajax, ook belangstelling uit Duitsland'

24-04-2023 12:41 Laatste update: 12:48
33

Anass Salah-Eddine heeft zich in de kijker gespeeld van meerdere Bundesliga-clubs. FC Twente wil graag door met de linkervleugelverdediger, die dit seizoen gehuurd wordt van Ajax.

Salah-Eddine, die dit seizoen tot dusver in dertien Eredivisie-duels in actie is gekomen en zijn debuut voor Jong Oranje heeft gemaakt, staat er goed op. Het is geen geheim dat Twente langer met de verdediger, die dit seizoen ook als controlerende middenvelder werd gebruikt, verder wil. De Tukkers krijgen te maken met forse concurrentie, aangezien er volgens transfergoeroe Fabrizio Romano interesse uit Duitsland is.

Romano meldt niet om welke Bundesliga-clubs het gaat. De speler zou zelf zijn zinnen zetten op een terugkeer bij Ajax, waar hij tot medio 2025 onder contract staat. Naar verluidt gaan Salah-Eddine en Ajax op korte termijn met elkaar om tafel om de toekomst te bespreken.

In maart liet Salah-Eddine zich al eens uit over volgend seizoen. "Of ik klaar ben voor de concurrentiestrijd bij Ajax? Honderd procent."