'Anderlecht voert vraagprijs op: jackpot lonkt door Verbruggen'

'Anderlecht voert vraagprijs op: jackpot lonkt door Verbruggen'

25 april - 15:32
22

RSC Anderlecht heeft in de zomer baat bij enkele uitgaande transfers nu het zich niet heeft geplaatst voor Europees voetbal. Meerdere spelers van de Belgische club zijn gewild, maar vooral aan Bart Verbruggen wordt getrokken.

Het is inmiddels geen geheim meer dat Bayern München de Nederlandse doelman serieus in de gaten houdt. Ook meerdere Engelse topclubs, waaronder Manchester United en Liverpool werden al genoemd. Anderlecht hoopt dan ook de jackpot te ontvangen, hoewel van concrete aanbiedingen nog geen sprake is. Waar Belgische media eerder spraken van een transfersom van minimaal tien miljoen, gaat Paars-Wit nu voor de jackpot.

Het Laatste Nieuws meldt dat Anderlecht op twintig miljoen euro hoopt. Bovendien droomt de gevallen topclub ervan om hem daarna nog een jaar te huren. Clubicoon Olivier Deschacht ziet de bui al hangen als spelers als Verbruggen en Zeno Debast verkocht worden. "Dat kan echt niet de bedoeling zijn. Dan moet je weer opnieuw beginnen. Ze moeten er nu alles aan doen om de sterkhouders te houden."

"Verbruggen en Debast hebben samen met Arnstad, Verschaeren en Amuzu grote stappen gezet. Dat was het enige positieve dit seizoen. Dus die mannen moet je houden", besluit de voormalig verdediger in Het Nieuwsblad.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s