Veel belangstelling voor topscorer Douvikas: 'Ik weet het niet, dat meen ik'

Veel belangstelling voor topscorer Douvikas: 'Ik weet het niet, dat meen ik'

7 mei - 15:33 Laatste update: 17:07
15

Van een vertrek weet Tasos Douvikas op dit moment niets, maar een Premier League-avontuur ziet hij wel zitten. De Griekse spits van FC Utrecht maakte zaterdagavond tegen SC Cambuur zijn vijftiende en zestiende goal van het seizoen.

Douvikas leidt nu samen met Sydney van Hooijdonk (sc Heerenveen) het topscorersklassement. "Natuurlijk is dat een doel voor mij, maar ik zou niet verdrietig zijn als ik het niet wordt", zegt hij tegen RTV Utrecht. Douvikas kan voorganger Sébastien Haller, die nooit meer dan zeventien keer scoorde voor Utrecht, nog passeren.

Met zijn doelpunten heeft Douvikas zich in de kijker gespeeld bij veel buitenlandse clubs. Van een vertrek weet hij op dit moment 'niks'. "Ik wil er op dit moment ook niet aan denken. Ik neem pas een beslissing na het seizoen. Ik weet echt niet of ik Utrecht deze zomer ga verlaten. Dat meen ik."

"Als er niet een club komt waar ik heen zou willen, dan blijf ik misschien wel", vervolgt Douvikas. "Ik heb geen voorkeur voor een competitie, maar ooit zou ik wel in de Premier League willen spelen. Ik weet niet of er al een club uit Engeland zich bij mijn zaakwaarnemer heeft gemeld."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s