Witte rook in Nijmegen: Hansen maakt definitief de overstap van Ajax naar NEC

Witte rook in Nijmegen: Hansen maakt definitief de overstap van Ajax naar NEC

9 mei - 13:40 Laatste update: 13:50
78

NEC heeft Sontje Hansen dinsdag officieel gepresenteerd als nieuwe aanwinst. De twintigjarige aanvaller maakt transfervrij de overstap van Ajax. 

Voetbal International maakte maandag al melding over de overstap, die dinsdagmiddag wereldkundig is gemaakt door de Nijmegenaren. Hansen, die een contract tekent voor vier seizoenen, is zeer blij. "Vanaf het eerste gesprek dat ik voerde met Carlos Aalbers, Nick Kersten en de trainer had ik een goed gevoel over NEC", zo is te lezen op de clubsite. 

"Het is een club met mooie ambities en daar wil ik graag aan bijdragen. NEC heeft bewezen dat jongens zich hier goed kunnen ontwikkelen en ik kijk er nu al naar uit om volgend seizoen in het Goffertstadion te spelen", vervolgt het talent. 

Aalbers, de technisch directeur van NEC, beschrijft Hansen als een veelzijdige speler. "Sontje kan op meerdere posities in de voorhoede uit de voeten. Hij stond jarenlang bekend als een groot talent bij Ajax en we zijn erg blij dat hij voor ons heeft gekozen. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zien we in hem een waardevolle versterking voor onze selectie. Het is fijn dat we snel hebben kunnen handelen, waardoor Sontje zich direct bij de start van het nieuwe seizoen bij de selectie voegt. We kijken uit naar een mooie samenwerking."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s