'Bellingham wijst monstersalaris af: BVB zet alles op alles voor 'Real-aanwinst''

'Bellingham wijst monstersalaris af: BVB zet alles op alles voor 'Real-aanwinst''

9 mei - 23:05
21

Jude Bellingham heeft het nieuw en sterk verbeterd contractvoorstel van Borussia Dortmund afgewezen. Dat meldt BILDDie Schwarzgelben gooien alles in de strijd om het Engelse supertalent te behouden, maar Bellingham heeft naar verluidt al besloten naar Real Madrid te vertrekken.

De wanhoop neemt toe bij Dortmund, nu een Bellingham-exit nadert. Dat resulteert in een vorstelijke contractaanbieding. De nummer twee van de Bundesliga wil het tot medio 2025 lopende contract met een jaar verlengen. Maar belangrijker: Bellingham kan jaarlijks veertien miljoen euro gaan verdienen. Daarmee zou hij de absolute topverdiener worden in het Signal Iduna Park.

Het offensief van Dortmund lijkt echter kansloos. Bellingham wil naar Real Madrid, waar een jaarsalaris van twintig miljoen euro op hem wacht, en zou het Duitse aanbod al hebben afgewezen. Real Madrid is bereid 100 tot 120 miljoen euro te betalen voor Bellingham, voor wie een zesjarig contract klaarligt in het Estadio Santiago Bernabéu. De megatransfer wordt waarschijnlijk na het seizoen bekrachtigd.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s