VVV-Venlo kan goede zaken doen tegen NEC

VVV-Venlo kan goede zaken doen tegen NEC

Gepubliceerd: zaterdag 22 maart 2008 om 20:04za 22-03-2008 om 20:04

VVV bezet momenteel de zestiende plek in de Eredivisie. Het gat met de eerste veilige plekken, bezet door De Graafschap en Sparta Rotterdam, bedraagt slechts één punt. Bij winst kunnen de Limburgers hun degradatieplek voorlopig verlaten. Ook voor NEC is het duel belangrijk. Het gat met nummer negen Vitesse kan worden verkleind tot één punt.

VVV moet tegen NEC aantreden zonder Ken Leemans en Samir El Gaaouiri. Beide spelers zijn uit de roulatie met een blessure. Ook doelman Danny Wintjens moet de ontmoeting met Willem II aan zich voorbij laten gaan. De sluitpost heeft last van zijn schouder. Zijn vervanger is Kevin Begois.

Ook NEC-trainer Mario Been heeft enkele blessuregevallen in zijn selectie. De oefenmeester kan niet beschikken over Mark Otten, Said Ntibazonkiza, Tim Janssen, Bart van Brakel en Mark van den Bogaart. Wel keert Bas Sibum terug van een schorsing.

Eerder dit seizoen deelden beide ploegen de punten in Nijmegen. NEC nam binnen het uur een 2-0 voorsprong via treffers van Tim Janssen, maar gaf de zege in de laatste twintig minuten uit handen. Na de aansluitingstreffer van Leon Kantelberg maakte Sandro Calabro zeven minuten voor tijd gelijk.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws