Benítez op de bres voor Mascherano

Benítez op de bres voor Mascherano

Gepubliceerd: zondag 23 maart 2008 om 19:40zo 23-03-2008 om 19:40

Mascherano werd drie minuten voor rust weggestuurd. De defensieve middenvelder had al een gele kaart op zak en haalde bij de scheidsrechter verhaal over een gele prent voor ploeggenoot Fernando Torres. De arbiter trok daarop een tweede gele kaart voor de Argentijnse international. Met tien spelers werd Liverpool na rust helemaal weggespeeld door het sterkere Man Utd. De teller bleef uiteindelijk steken op 3-0.

Toch was manager Rafael Benítez na afloop niet boos op Mascherano. "Javier was hoogst verbaasd over de rode kaart, omdat hij eigenlijk helemaal niets verkeerd zei", zegt de Spanjaard tegen BBC Sports. "Ryan Babel heeft alles gehoord en die vertelde dat Javier alleen maar vroeg waarom Fernando Torres een gele kaart kreeg."

Benítez vindt wel dat Mascherano beter uit de buurt van scheidsrechter Bennett had kunnen blijven. "Javier reageerde zo, omdat hij erg verbaasd was. Ik zei dat hij moest kalmeren, maar hij ging toch naar de arbiter om verhaal te halen. Na de rode kaart was de wedstrijd natuurlijk gespeeld."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Manchester United

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws