Meeuwis: De chemie met Atteveld is weg

Meeuwis: "De chemie met Atteveld is weg"

16-04-2008 17:27

Meeuwis tekende onlangs nog bij tot de zomer van 2012, maar nu lijkt een vertrek aanstaande. "Ik heb een tijdje terug inderdaad bewust bijgetekend. Maar er is de afgelopen maanden een aantal dingen gebeurd waardoor mijn geloof in een verdere samenwerking met de trainer is verdwenen. De chemie is weg. Daarom wil ik nu vertrekken", zo legt hij uit.

De 27-jarige Meeuwis wilde verder niets over de situatie kwijt. Wel is al een aantal keer bericht over conflicten die hij zou hebben met trainer Raymond Atteveld.

FC Groningen is daarop ingesprongen en legde onlangs een bod van twee miljoen euro neer in Limburg. Algemeen directeur Huub Narinx laat echter weten dat over een transfer voorlopig niet te praten valt. "Het bod van Groningen was onbespreekbaar. De inkt op zijn nieuwe contract is nauwelijks opgedroogd. Dan is het een beetje raar nu al over een transfer te praten. De afspraak is dat we niet moeilijk zullen doen als Marcel zich sportief kan verbeteren, maar in het geval van FC Groningen is daar geen sprake van."

Meeuwis is het daar niet mee eens. "In mijn ogen betekent FC Groningen voor mij wél een sportieve verbetering. Het is nu een zaak tussen mijn zaakwaarnemer Louis Laros en Roda JC", aldus Meeuwis, die sinds 2006 voor Roda JC uitkomt.