Winnend Fulham mag weer hopen

26-04-2008 20:18

Ondanks de zege begon Fulham zeer matig aan het duel in Manchester. Via treffers van Stephen Ireland en Benjani Mwaruwari stond de thuisploeg binnen 24 minuten op 2-0. Fulham leek lange tijd op een nederlaag af te stevenen, maar sloeg in de laatste twintig minuten driemaal toe. Na treffers van Diomansy Kamara en Danny Murphy, maakte wederom Kamara in de slotminuut het winnende doelpunt. Daardoor brengt Fulham het gat met de eerste veilige plek terug tot drie punten.

Birmingham City - Liverpool 2-2

In navolging van Fulham pakte ook Birmingham City een punt in de strijd tegen degradatie. In eigen huis werd Liverpool, dat aantrad met een tweede elftal, op een 2-2 gelijkspel gehouden. Aanvankelijk leek Birmingham zelfs het volle pond te pakken. Via treffers van Mikael Forsell en Sebastian Larsson kwamen The Blues op een 2-0 voorsprong, maar in het laatste half uur ging het alsnog mis. Dankzij treffers van Peter Crouch en Yossi Benayoun nam Liverpool een punt mee naar Anfield Road.