Goor: Niks gemerkt van omkoping

Goor: "Niks gemerkt van omkoping"

07-05-2008 16:10

"De scheidsrechter leek me zeker ook niet partijdig. Het is toch normaal dat er veel wordt ingezet als de laatste (Sint-Truiden) speelt tegen een club die bovenin staat. We hebben er niets mee te maken", aldus Goor in Het Nieuwsblad.

Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock heeft op een speciaal bijeengelegde persconferentie tevens ontkend iets met omkoping te maken te hebben. "Anderlecht is absoluut niet betrokken bij deze affaire, in welke vorm dan ook. Indien gevraagd, zullen we meewerken aan het onderzoek zodat de waarheid aan het licht komt."

De preses denkt er zelfs serieus over na om naar de rechter te stappen. "Het kan niet dat de integriteit van Anderlecht op welke manier dan ook in twijfel wordt getrokken en de club op deze manier in opspraak wordt gebracht. Ik ben dan ook bereid om naar de rechtbank te stappen."

Volgens verschillende berichten zou er vanuit de Chinese gofmaffia liefst 1,2 miljoen euro zijn ingezet op de wedstrijd, die overigens met 4-1 werd gewonnen door Anderlecht.