FC Twente bevestigt gesprekken met jongste Van Bommel-telg en Feyenoord-huurling

FC Twente bevestigt gesprekken met jongste Van Bommel-telg en Feyenoord-huurling

16 mei - 08:26 Laatste update: 09:51
56

FC Twente heeft om de tafel gezeten met zowel Marouan Azarkan als Ruben van Bommel. Dat bevestigt technisch directeur Jan Streuer in gesprek met Voetbal International. De Tukkers zijn druk bezig met de invulling van de selectie voor volgend seizoen. 

Twente staat aan de vooravond van een drukke transferperiode. Een aantal spelers, onder wie vleugelaanvaller Vaclav Cerny, zou weleens kunnen vertrekken. De club wil zich voorin versterken en denkt daarbij aan Azarkan en Van Bommel. Eerstgenoemde maakt dit seizoen veel indruk bij Excelsior, dat hem huurt van Feyenoord. Van Bommel, de jongste zoon van vader Mark, wordt ook concreet gevolgd. Hij heeft een aflopend contract bij MVV, maar wil dat verlengen om zijn club zo nog te laten profiteren van een transfer. 

Er zelfs al gesproken met de twee, vertelt Streuer. "Maar het is nog niet duidelijk welke kant het opgaat. Je moet nooit op één paard wedden. Het is goed om met spelers te spreken en te weten of ze graag willen. Mensen worden al ongeduldig, willen meteen nieuwe namen. Maar er is geen haast. We zijn ons volop aan het oriënteren. En ook in juli en augustus komen er nog goede spelers op de markt."

Ajax-speler Youri Regeer zou ook graag naar Twente komen, maar hoe dat afloopt is nog onduidelijk. "Ajax heeft nog niet helemaal besloten wat het met een aantal spelers wil." Op de achtergrond is de club ook bezig met het definitef overnemen van Manfred Ugalde, die dit seizoen wordt gehuurd van Manchester City. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie