Vorm hoopt dat Spurs toeslaat: 'Slot zou de perfecte manager zijn voor de club'

Vorm hoopt dat Spurs toeslaat: 'Slot zou de perfecte manager zijn voor de club'

17 mei - 19:35 Laatste update: 20:26
64

Michel Vorm hoopt dat Tottenham Hotspur Arne Slot weet te overtuigen. De oud-keeper stond de laatste twee jaar van zijn carrière op doel bij de Spurs en denkt dat Slot de ideale manager zou zijn voor de club.

Vorm spreekt met football.london over de mogelijke overstap van Slot, die hoog op de lijst staat van de Noord-Londenaren. Julian Nagelsmann en Xabi Alonso, twee andere grote kandidaten, lijken niet de reis naar Londen te maken. "Tottenham heeft een moeilijk seizoen achter de rug. Ik denk dat Slot er klaar voor is, dat heeft hij laten zien. Ik ken de Nederlandse competitie goed en het is heel duidelijk wat hij daar heeft gedaan. Alle spelers van Feyenoord en AZ lopen met hem weg."

De oud-doelman is onder de indruk van het seizoen van Feyenoord. De Rotterdammers werden afgelopen zondag voor de zestiende keer overtuigend landskampioen. "Als je ziet hoe ze het vorig seizoen deden, en nu de titel pakken... Slot heeft het fantastisch gedaan", meent Vormer. "Wat mij betreft zou hij uitstekend bij de club passen."

Tottenham is bezig aan een matig seizoen en staat zevende in de Premier League. Vanwege de teleurstellende resultaten werd manager Antonio Conte dit seizoen ontslagen. Op het moment staat interim-manager Ryan Mason aan het roer, nadat Cristian Stellini - de vorige interim-manager - het veld moest ruimen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s