'Dortmund denkt aan bliksemtransfer en wil Álvarez-deal in mei nog rondmaken'

'Dortmund denkt aan bliksemtransfer en wil Álvarez-deal in mei nog rondmaken'

18-05-2023 12:12
94

Borussia Dortmund hoopt snel een deal te forceren rond Edson Álvarez. Dat meldt het Duitse BILD. Volgens de sportkrant zijn Die Borussen bang dat de Mexicaan door Bayern München wordt weggekaapt, waardoor ze snel willen zijn.

Bayern München komt op 30 mei bij elkaar met het clubbestuur en het technische hart, waarbij ze een aantal dingen gaan bespreken. Één van die zaken is het mogelijk aantrekken van de Ajax-speler. Álvarez zou nu nog niet worden gezien als transfertarget, maar de clubleiding is wel erg gecharmeerd van de middenvelder en wil die mogelijkheid dus bespreken.

Aan de andere kant is Borussia Dortmund wel erg geïnteresseerd in het daadwerkelijk binnenhalen van Álvarez. De Duitse club heeft al langere tijd een oogje op de Mexicaan en wil een bliksemdeal met Ajax forceren. Zij hopen namelijk al een akkoord te hebben met Álvarez, voordat het clubbestuur van concurrent Bayern om tafel gaat. Ajax zou zo’n vijftig miljoen euro willen hebben in ruil voor de diensten van de middenvelder.