Landskampioen City raast door: 100x je inleg bij zege op Chelsea!

Landskampioen City raast door: 100x je inleg bij zege op Chelsea!

21-05-2023 15:00 Laatste update: 01:22

ADVERTORIAL - Manchester City bereikte woensdag de finale van de Champions League en mag het zondag in de Premier League tegen Chelsea FC opnemen. De ploeg van Pep Guardiola werd zaterdag bovendien vroegtijdig landskampioen door een nederlaag van Arsenal. JACKS.NL lancert een speciale actie: wint City van Chelsea? Dan pak je tot 100x je inleg!

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via één van de links in dit artikel. Registreer je voor een nieuw account en stort €20 om de x50 boost te ontvangen. Bij een storting van €100 ontvang je zelfs de x100 boost! De boost is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. 

Na het ontvangen van de boost ga je naar de wedstrijd Manchester City - Chelsea FC en zet je in op 'Reguliere speeltijd: Manchester City.'. De maximale inleg voor de bet bedraagt €1, waarmee je bet kan oplopen tot €100! Speelt de landskampioen gelijk of wordt er verrassend verloren? Dan verlies je maximaal één euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.