Buitenspel: Geen topscorerstitel, wél een wasmachine voor Helmond-spits

Buitenspel: Geen topscorerstitel, wél een wasmachine voor Helmond-spits

20-05-2023 16:14 Laatste update: 16:36
8

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn

Martijn Kaars won geen prijzen met Helmond Sport dit seizoen en hij kreeg ook geen topscorerstitel. Toch ontving de spits een wasmachine van een vriend na het winnen van een weddenschap.

De afspraak was dat Kaars veertien goals zou scoren om een wasmachine te krijgen van zijn maat. De aanvaller van de Brabantse club stond op twaalf doelpunten met nog één duel te gaan tegen PEC Zwolle. Uitgerekend tegen de ploeg die promoveerde naar de Eredivisie scoorde Kaars twee doelpunten, waardoor de teller op veertien stond.

"Ik had er nog wel eentje kunnen maken en dan hadden we de wedstrijd misschien nog gewonnen", zei Kaars tegen ESPN na de 2-3 nederlaag tegen de club uit Zwolle. "Maar als je puur en alleen naar de wasmachine kijkt, is dit lekker."