Fortuna Sittard-directeur Ars: 'Gesprekken met Yilmaz lopen nog'

Fortuna Sittard-directeur Ars: 'Gesprekken met Yilmaz lopen nog'

21-05-2023 14:57
5

Een breuk tussen Burak Yilmaz en Fortuna Sittard lijkt onvermijdelijk, maar Sjoerd Ars kan dit nog niet bevestigen. De Turkse spits schittert al weken door afwezigheid bij de Limburgers.

Yilmaz is volgens de officiële lezing nog altijd geblesseerd. Daardoor zat hij zaterdag op de tribune bij zijn oude club Lille OSC in plaats van dat hij zondag op het veld staat tegen Excelsior. Desondanks is het een kwestie van tijd voordat beide partijen uit elkaar gaan, al is Ars voorzichtig. "Op dit moment is er nog niets besloten", zegt de technisch directeur tegen het Algemeen Dagblad. "Gesprekken over de toekomst lopen nog."

Hans Kraay junior was eerder op de dag nog stellig. Volgens hem vertrekt Yilmaz 'met honderd procent zekerheid' bij Fortuna. Afgelopen zomer kwam de 37-jarige spits nog met hoge verwachtingen binnen. Hij tekende een contract voor vijf seizoenen en zou vanaf de zomer een rol in de technische staf gaan vervullen. Volgens Turkse media kan Yilmaz nu als assistent aan de slag bij het nationale team.